Chaos and the Calm singeldebuterer med låten «Escape»

Foto av Chaos and the Calm
Foto: Pressebilde
Oslo-duoen Chaos and the Calm slipper i dag sin debutsingel «Escape».

Chaos and the Calm er er en pop-folk duo fra Oslo, bestående av Birgitte Hellwig og Joachim Henriksen som begge har drevet med musikk så lenge de kan huske.

«Musikk har alltid vœrt en måte å uttrykke det jeg føler og tenker på. Enten det er musikken eller teksten, så må det alltid komme fra et sted som er ekte. Jeg tror det er derfor jeg ikke klarer å skrive musikk for andre» sier Birgitte.

Coveret av Chaos and the Calm sin singel Escape

I dag slipper de som sagt sin allerførste singel sammen. Det har vært en lang prosess fra de skrev låten for fire år siden og frem til slippet i dag. De har brukt årene på å jobbe seg frem til sin sound og på å skrive enda flere låter. Med seg i studio har de hatt med seg produsent og musiker Aleksander Monsen.

Selv om denne låta ble skrevet for fire år siden, så er den kanskje enda mer aktuell i dag.

«For oss er det viktig at musikken skal låte organisk og menneskelig. Det er noe fint i det at ikke alt er ett hundre prosent perfekt. Det gir musikken en ekstra nerve og gjør at det låter både større og varmere» forteller Joachim.

Låten handler om å kunne rømme vekk fra tankene sine eller situasjonen man befinner seg i, gjerne sammen med en man er glad i. Enten det er gjennom å reise et sted, gå en tur i byen, i skogen eller ved sjøen, eller bare å drømme seg bort. Selv om denne låta ble skrevet for fire år siden, så er den kanskje enda mer aktuell i dag. Så ta deg noen minutter og drøm deg vekk med låten «Escape» i dag.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*