Cornic og NineTiss jakter the «spotlight» på ny singel

Pressefoto
Tidlig på sommeren 2022 fikk jeg for alvor øynene opp for den norsk-franske artisten Cornic. Låta «Mammasønn» ble en livefavoritt og gikk varmt på Spotify gjennom sommermånedene. Siden den gang har han spilt konserter rundt omkring, sluppet «Heisann Mademoiselle» og nå har han teama opp med kompisen NineTiss på ny singel.

Cornic ble kjent med NineTiss under et seks måneders langt produsentkurs i Paris, og siden har de holdt kontakten. Vennskapet bærer musikalske frukter. Siden de to ble kjent har de laget to låter sammen, og i dag slipper de den tredje.

En av tingene Cornic og NineTiss har til felles er at de ønsker å komme seg opp og fram med musikken. Den nye singelen med det passende navnet «Spotlight» handler om at gutta vil nemlig det, frem i rampelyset. «Spotlight» er en fransk låt, men selv uten å mestre språket er det lett å fange opp at låta handler om det de to virkelig brenner for. Produksjonen oser av håp med deilige vokal-samples, fyldig bass og en avslappende, men allikevel engasjerende vibe. Det er Cornic selv som står bak produksjonen og det er tydelig at oppholdet i Paris bar frukter. Ja til mere Cornic-produksjoner i framtida!

Sjekk ut den nye singelen «Spotlight» her:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*