Musikkvideo: Aksel Rosén & Shadow T – No $leep

Pressefoto
Høsten har meldt sin ankomst, men det hindrer ikke Aksel Rosén og Shadow T i å slippe en deilig sommerlåt med tilhørende musikkvideo.

Aksel Rosén og Shadow T er to rappere fra rapkollektivet BLKSTD. Et kollektiv som består av en gjeng talentfulle, svært kreative unge sjeler med et godt øre for musikk. Siden kollektivet gjorde seg bemerka på musikkscenen tilbake i 2019 har de rukket å slippe et album, noen EP-er og flere singler.

Pressefoto

«No $leep» er en deilig, nedpå raplåt som er produsert og fremført av Aksel Rosén og Tarun (Shadow T). Singelen ble tilgjengelig på alle strømmetjenester fredag 9. august. Låta har en avslappa, leken flyt fra start til slutt og musikkvideoen reflekterer viben i låta perfekt. De to Nesodden-artistene rapper om søvnløse midtsommernetter ute på halvøya. «Vi liker å holde det lokalt og det var sånn pianoet ble tatt opp i stua til Aksel på Fjellstrand», sier Tarun Jørgensen.

Maleri: Lars Stensli (2022)

Musikkvideoen er det @pinghild som står bak. Med duse bilder, akkurat passe mengde effekter og rolig kameraføring kler videoen temaet godt. Denne utgivelsen har en lekenhet og en behagelig, upretensiøst vibe som lett kan bli en hit på vorspiel og nach.  I tillegg blir det fort til at man lengter tilbake til kortbukser, lyse netter med noe godt i glasset.

Sjekk ut den splitter nye musikkvideoen til «No $leep» her:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*