Dragonforce & Amaranthe på Sentrum Scene

Amaranthe @ Sentrum Scene 2024 (Foto: Willy Larsen)
Onsdag 28.februar spilte svenske Amaranthe og britiske Dragonforce på en utsolgt Sentrum Scene i Oslo. Med seg som special guests hadde de Infected Rain fra Moldova.

Bandet fra Moldova, med Lena Scissorhands i spissen fikk æren av å innlede kveldens konsert. Rent musikalsk skiller Infected Rain seg litt fra de andre to bandene ettersom de hovedsakelig befinner seg i nu metal/metalcore-landskapet, men de to hovedbandene er mer kjent for powermetal & popmetal.

Infected Rain @ Sentrum Scene 2024 (Foto: Willy Larsen)

Dragonforce har for anledningen med seg to gigantiske «arkademaskiner», som også fungerer som plattformer for musikerne. Som alltid leverer bandet energisk og teknisk powermetal, og Herman Li og de andre på scenen gir det publikum ønsker.

Dragonforce @ Sentrum Scene 2024 (Foto: Willy Larsen)

Amaranthe avslutter kvelden. Elize Ryd & Co har blitt svært så populære her til lands de senere år. Med sin fengende kombinasjon av metal og pop/dance-elementer har de klart kunststykket å konvertere en del ikke-metalheads til sjangeren, og de siste konsertene de har spilt i Oslo har da også vært utsolgt. Amaranthe har hele tre vokalister som utfyller hverandre godt, og bandet leverte en perle av hits denne kvelden. De lanserte nylig sitt ferskeste album, The Catalyst, og tittelsporet fra skiva ble fremført live for første gang under konserten på Sentrum Scene.

Amaranthe @ Sentrum Scene 2024 (Foto: Willy Larsen)

Her er noen bilder fra kvelden fanget av disharmonis fotograf.

All foto: Willy Larsen

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*