Enkidu og Quizzyo er ute med tredje singel fra kommende album

f.v. Enkidu: Pressefoto Quizzyo: Izabela Bamboi
«Se på meg nå» er tredje singel ut fra Enkidu og Quizzyo´s kommende album Heroisk Symbiose. De har fått med seg rapperen El Morto som tidligere kanskje er mer kjent som produsent og beatmaker enn rapartist.
Coverart

Enkidu og El Morto har hvert sitt vers med hver sin tokning av det som er opprinnelig var et topic som Quizzyo kom opp med. Enkidu har skrevet om fornyelse av perspektiv og fremskritt i livet mens El Morto har en mørkere tilnærming med et snev av håp i sikte. Quizzyo står for produksjonen med et sound som er dypt forankra i 90-tallets boom bap, med et sample som har sin opprinnelse fra musikk fra et gammelt bedehus på 60-tallet. Han står også for miks og master samt refrenget som lett kan bidra til allsang i festlige lag.

Morten "El Morto" Luritsen og Enkidu
Enkidu og El Morto. Foto: Pressebilde

Dette er El Morto´s første offisielle utgivelse som rapper. Tidligere har han gitt ut demoer og vært deltaker i FBRRR i Facebookgruppa «Hip-hop Norge» og lasta opp noen halvferdige prosjekter på Kingsize. Quizzyo beskriver denne tredje singelen som «en frisk banger med innhold han håper folk kan relatere til. Man må smile oppi alt kaoset» sier han avslutningsvis.

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/track/1Itbaac6PWRW1wcOO453K8″ width=»100%» height=»380″ frameBorder=»0″ allowtransparency=»true» allow=»encrypted-media»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*