Singel og musikkvideo fra KITE!

Foto: Pressebilde
Oslo-trioen KITE aktuell med første smakebit fra kommende album.

KITE er et sludge/post-hardcore-band som består av gitarist/vokalist Ronny Flissundet (Stonegard, Dunderbeist), bassist/vokalist Ole Christian Helstad (SÂVER, Tombstones), og trommis/perkusjonist Bjarne Alexander Ryen Berg (Team Me/Jacqueline++). Bandet har signert platekontrakt med Majestic Mountain Records, og slapp denne helgen første singel – «Turbulence» – fra den kommende skiva Currents. Sammen med singelen slapp de også en musikkvideo som du naturligvis kan se nedenfor.

Foruroligende og hypnotisk

«Turbulence» er en uggen og hypnotisk låt, som – i likhet med resten av det kommende albumet – er spilt inn på en nedlagt svinegård i Hamar.

«Turbulence» er en uggen og hypnotisk låt, som – i likhet med resten av det kommende albumet – er spilt inn på en nedlagt svinegård i Hamar i et samabeid mellom bandet og produsent Fredrik Ryberg (Andrew W.K.). For å fange førstesingelens foruroligende natur har bandet fått hjelp av Gøran Karlsvik (This Sect, Damokles, Endtimes++) og en av østlandets mange skoger til å skape et visuelt uttrykk.

Om samarbeidet med Majestic Mountain Records har Ronny Flissundet uttalt følgende (vår oversettelse, red. anm.):

«— Teamet bak Majestic Mountain Records er solide idealister med en sann lidenskap for musikk. Vi har blitt veldig imponert av det fantastiske arbeidet de har gjort med blant annet Jointhugger og Draken. Vi har møtt dem personlig gjentatte ganger på Roadburn-festivalen gjennom årene, og de føles som en perfekt match for oss.»

Currents slippes den 8. oktober. Vi gleder oss til mer!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*