Enkidu x El Morto ft. Profet og Sakte Flyt – Alt Går Rundt

Pressefoto
El Morto er en produsent som har gjort seg bemerka i norsk undergrunn. Enkidu er en rapper, eller mer en slags nymotens norrøn hip-hop skald med sin helt særegne måte å formidle tekst på. Disse to har slått seg sammen på den nye singelen «Alt Går Rundt». Tidligere i sommer var jeg så heldig å få oppleve Enkidu live under festivalen Hiphop på Månen i Fredrikstad. Det var virkelig en minneverdig opplevelse!

Det som skiller Enkidu fra mengden er at han lever seg inn i hvert ord han leverer på mikken. Forestill deg dette: Du står på første rad og inn på scenen smyger det seg en person i takt med musikken. En som ser litt lur ut, litt annerledes ut enn den typiske «rapperen». Plutselig hører du en stemme som ruver i høyttaleren. Hvert eneste ord som kommer ut av munnen på denne skikkelsen føles som selvopplevd. Hvert eneste ord i hver eneste setning blir ytra for at du som lytter skal ta til deg det som blir sagt og prosessere det. Ta det innover deg. Prøve å forstå det. Dette er Enkidu i et nøtteskall.

Pressefoto

«Det er en krigersk og rebelsk låt som har satt i gang ideen om Kriger Kunst, en slags dypere undertone i musikken min som dere kommer til å høre mer av framover. Den harmoniske dybden Profet leverer og den reflektere avslutningen til Sakte setter alt i en nydelig kontrast som komplimenterer det krigerske utgangspunktet mitt» – Enkidu

På den nye singelen «Alt Går Rundt» har Enkidu og El Morto fått med seg Profet og Sakte Flyt. Profet er en kjent skikkelse i Fredrikstad og slo seg opp som en av artistene i gruppa Lok Allé. Sakte Flyt har de senere årene gjort seg bemerket, ikke bare som en dyktig rapper, men en kreativ og konsistent videoskaper. Dette firkløveret har nå slått seg sammen og laget singelen «Alt Går Rundt». Vi får El Morto på beat, Enkidu som hovedartist, Profet på refrenget og Sakte Flyt på en bridge som leder oss ut av kollaborasjonen. Singelen slippes på selskapet Digital Turing og er tilgjengelig for streaming i dag.

Sjekk ut «Alt Går Rundt» her:

[iframe style=»border-radius:12px» src=»https://open.spotify.com/embed/track/09yA2Hw2uL0G1mYxWyjEB0?utm_source=generator» width=»100%» height=»352″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture» loading=»lazy»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*