EP-slipp fra Troll!

Troll gir en smakebit på sin kommende fullengder. Tilbake til Trollberg ble gitt ut 15. oktober via Polypus Records.

Troll spiller symfonisk black metal, og ble formet så tidlig som i 1992 av bl.a. den da 14-årige Nagash (også kjent fra The Kovenant, Dimmu Borgir, Chrome Division, Kvesta m.m.). Det tok ikke lang tid før det ble et soloprosjekt med ham som primus motor, og på Trolls første utgivelser – Trollstorm over Nidingjuv (1995) og Drep de kristne (1996) – var det utelukkende Nagash (aka Stian André Hinderson) som sto for musikken.

Bandets nåværende besetning, som består av Nagash (vokal/gitarer/keyboard), Tlaloc (gitarer/vokal), og Sturt (bass/vokal) har vært konsistent siden 2011.

Tilbake til Trollberg

Dette er bandets første utgivelse siden Neo-Satanic Supremacy (2010).

Dette er bandets første utgivelse siden Neo-Satanic Supremacy (2010).  Låtene er spilt inn forskjellige steder, deriblant Evil Octopus Studios og Studio Krigsmark.

Miksing er gjort av nåværende og tidligere bandmedlemmer (Exilis, Ygg, og Telal er alle kreditert på utgivelsen), samt Florian Dammasch i tyske Nightside Audio. Fysiske versjoner kommer den 18. november (CD) og 2. desember (MLP). Ta turen tilbake til Trollberg!

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*