Susanna på Nasjonal Jazzscene

Susanna @ Victoria -Foto: Johannes Andersen
I går skulle Susanna spilt låtene fra albumet Go Dig My Grave sammen med Giovanna Pessi på barokkharpe, Ida Løvli Hidle på akkordeon og Sarah-Jane Summers på fele. Men siden det ikke lot seg gjøre å få Giovanna Pessi inn til landet denne gang fikk publikum bevitne noe helt annet.

Sammen med originalbesetningen Helge Steen (Deathprod) på gitar, Pål Hausken på trommer og vokal og Susanna selv på flygel og vokal, fikk publikum oppleve en helkveld med høydepunkter fra karrieren hennes. Ida Løvli Hidle og Sarah-Jane Summers opptrådde som gjester.

Til konserten hadde Susanna med seg vinylen av ’Sonata Mix Dwarf Cosmos’ (fra 2007), som er laget på vinyl for første gang nå, i et veldig begrenset opplag på 200 stk. Den lanseres 30.oktober, men var for salg på konserten på fredag. Hun hadde også med kassetten til ‘Baudelaire & Piano’, som akkurat var ferdig og ankom landet på fredag.

Vår fotograf var tilstede og mener det var en bra konsert. Selv om lokalet ikke var fylt opp var det ikke mangel på god stemning.

 

Alle foto: Johannes Andersen

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*