Hardtslående singelslipp fra Lysjakt!

Bilde til bruk i artikkel
Marius Ofstad i studio
Forrige uke kom den nye singelen til Lysjakt, ved navn «When The Void Fills The Room». Låten er en kort og intens affære som går rett i angrepsposisjon! Vel verdt en lytt for alle som liker at musikken slår hardt fra seg samtidig som den er melodiøs!

Lysjakt er enmannsprosjektet til Marius Ofstad (bassisten i Deception), og er inspirert av eksistensielle spørsmål og tema rundt mental helse. Musikalsk befinner Lysjakt seg i grenselandet mellom sludge og death metal. Bandet debuterte med sitt første album i 2021; Ethereal Palace, og forrige fredag kom altså den nye singelen «When The Void Fills The Room»

Album art; When the void fills the room. Av Kelvin Doran / Serpent Tusk Studio
Album art. Av Kelvin Doran / Serpent Tusk Studio

Om låten sier Marius:

«When the void fills the room» er først og fremst inspirert av utfordringer knyttet til adhd og depresjon. Min tolkning av låten er liksom den følelsen av å svartmale alt og spørre seg selv: «Hvem er jeg egentlig? Hva er det jeg holder på med?» Låten er liksom et forsøk på å beskrive den følelsen, hvor man har skikkelig behov for å være for seg selv og skru hjernen sammen igjen.»

Marius forteller oss videre at Lysjakt nok alltid vil bestå som et soloprosjekt der han skriver og lager låtene selv, men han kan røpe at han har samlet sammen musikere som skal være med å sørge for at vi får se Lysjakt live til høsten.

Det er altså bare å glede seg! I mens – kos deg med den nye låten:

[iframe style=»border-radius:12px» src=»https://open.spotify.com/embed/album/6FNKJl7ijXnsp9IvkoylAc?utm_source=generator» width=»100%» height=»80″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» <allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*