Hilma Nikolaisen ute med ny julelåt!

Foto: Elvira Nikolaisen
I dag slipper Hilma Nikolaisen oppfølgeren til «Merrily Merrily». Julesangen «White Season Blue» er akkurat like fin, og en perfekt oppfølger til den helt nydelige julesangen som ble sluppet i 2017.

Etter min mening har Hilma noen av de fineste julesangene som er gitt ut av norske artister i løpet av dette tiåret.

Jeg har alltid hatt et øre for Hilmas særegne vokal, og etter min mening har Hilma noen av de fineste julesangene som er gitt ut av norske artister i løpet av dette tiåret. Jeg tror ikke jeg har hørt like mye på julesanger noen gang før hennes «Ring Ring» og «Merrily Merrily». I hvertfall ikke valgfritt. Dagens utgivelse er akkurat som de forrige og akkurat hva jeg trenger akkurat nå som været stritter mot. Heldigvis nærmer ferien og forhåpentligvis juleroen seg.

«To ganger tidligere har jeg skrevet låter i anledning jul og vinter – Ring Ring (2015) og Merrily Merrily (2017). Vintertiden kommer gjerne noe bardus på meg, og bringer frem stemninger som mer eller mindre presist benevner ståa i livet. Det er godt å ha mulighet til å fange disse stemningene i låter. White Season Blue er nærmest en oppfølgende kommentar til Merrily Merrily fra 2017. Måten livets veier har snirklet seg den siste tiden, ga meg et behov for å skrive White Season Blue. Jeg trenger denne lille rare låta nå, og tror at også andre kan ha glede av den – mens vi kaver oss gjennom denne hvite og blå sesongen.» 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*