Ine Hoem ute med en deilig vårsang

Foto: Jørgen Nordby
I går slapp Ine Hoem singelen, «Så syng eg da ein song for deg». Dette er den andre singelen fra hennes albumprosjekt sammen med sin far og forfatter Edvard Hoem.

Teksten til «Så syng eg da ein song for deg» er skrevet av Edvard Hoem og melodi av Ine Hoem. Både ord og vokal treffer en rett inn i hjertet. Man blir glad av denne vakre sangen om lysere tider. Noe som passer godt nå som håpet om lysere tider ligger foran oss.

Besetning: Ine Hoem – vokal, Markus Lillehaug Johnsen – gitar, Andreas Ulvo – piano, Jo Berger Myhre – bass, Pål Hausken – trommer

Så syng eg da ein song for deg

«Under dei spesielle tilhøva som vi har levd i dei siste femten månadene, var det viktig for meg å minne om at det ventar noko godt på den andre sida. Derfor finst det berre eit par spor av tida denne songen vart skriven i.

Songen er påminningar om det som finst bortanfor dei vanskelege tidene, ein song om livet, om håpet, som ikkje er noko individuelt, men eit felles håp om det vi har saman og snart skal oppleva saman, det som omsluttar oss, det som vi deler på; sommar-minne om sjø og strand, klokkeklangen i den store verda. Det er villmorelltrea frå min ungdom i Molde, heggen frå barndom og mogen alder, det er kjærleiken som overlever det meste.», sier Edvard Hoem om teksten.

«Så syng eg da ein song for deg, er en glad sang om våren, livet og alt det fine vi har rundt oss. Jeg fikk teksten av Pappa ifjor høst og tenkte at denne sangen måtte ha et hook, en melodilinje som umiddelbart setter lytteren i vårstemning, med et tempo som gjør at man får lyst til å sette seg på sykkelen eller i bilen og kjøre avsted. Forhåpentligvis er det en sang som vil gjøre folk glade», sier Ine Hoem om sangen.

Alt vi har kjært

Samarbeidet mellom Ine og Edvard Hoem startet da Ine slapp sin versjon av fjorårets fineste julesang «Å, signa natt».

Når en av Norges beste forfattere skriver tekster til en av landets dyktigste vokalister, kan det jo bare bli bra.

I mars slapp de den nydelige sangen om håp, som også er tittelsporet til det kommende albumet. Alt vi har kjært slippes den 27. august.

Vi gleder oss over dette samarbeidet og til albumet slippes. Når en av Norges beste forfattere skriver tekster til en av landets dyktigste vokalister, kan det jo bare bli bra.

Om alt går etter planen legger far og datter ut på en turné i forbindelse albumslipp. Før det har man mulighet å se Ine Hoem opptre på Salt Art & Music den 16. juni.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*