Instagram takeover – Hollow Hearts

Foto: Daniel Lilleeng
I morgen, fredag 20. september tar Hollow Hearts over vår instagramkonto @disharmonimusikk, samtidig som de er på turne i Tyskland!

På kort tid har Hollow Hearts fått til mye. Fredag den 6. september slapp Tromsø-bandet sitt tredje album på under to år.

På kort tid har Hollow Hearts fått til mye. Fredag den 6. september slapp Tromsø-bandet sitt tredje album på under to år. Nå er de på en omfattende turne med et låt-materialet, som strekker seg fra akustisk folk til blues, pop og soul. Ikke bare i Norge, men også i Tyskland!

 

Annabelle og Peter

Bandet har kalt plata Peter, som er en fortsettelse på historien om Annabelle og Peter. Anabelle er også navnet på bandets debutalbum, som ble sluppet i 2018.

«Historien om Annabelle og Peter handler om et livslangt forhold og viser hvor komplisert kjærlighet kan være. De fant aldri helt ut av hvordan de skulle være sammen, og heller ikke hvordan de skulle være fra hverandre. Albumets låter tar for seg livets opp- og nedturer på ulike vis- enten det handler om å gi opp, savn, frykt, og selvfølgelig; kjærlighet og all dens sprø måter å utfolde seg på».

«Vi har vært inne i en veldig kreativ og inspirerende periode og har hatt mye på hjertet. Dette har resultert i at vi har klart å skrive tre album på ett og et halvt år. På første album ble vi kjent med Annabelle, og nå skal vi fortelle den andre siden av historien. Universet vi har skapt rundt våre to hovedpersoner skal nå avrundes med albumet «Peter», sier bandet selv om arbeidet».

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*