Jaa9 og OnklP slipper singelen «RS6» fra deres kommende album

Foto: Rune Bendiksen
I går slapp Jaa9 og OnklP singelen «RS6» via Knirckefritt / 9P Records

Hvis du var som meg for 20+ år sia, da var du dypt inne i norsk rap. Du hang på et forum som het hip-hop.no og du skjønte fort at det var to rappere der inne som skilte seg ut. Nemlig Jaa9 og OnklP. De var breiale, de skrev punches som var på internasjonal standard og de dissa den de følte for.

Coverart

For 20 år sia fikk for alvor norske rapfans øya opp for Jaa9 og OnklP via demoen til rapkollektivet Dirty Oppland. Allerede noen år i forkant hadde duoen gjort seg mer eller mindre legendariske ved å «disse» det meste som krøp og gikk på hip-hop.no-forumet. Siden den gang har de hatt flere hits som har florert på radio og tv, gitt ut flere fullengdere som duo, solo, og bygd et navn som et av landets beste liveartister.

Foto: Rune Bendiksen

«Vi gikk inn i dette prosjektet med at «vi lager noen låter og ser hva som skjer», og dette var første låta vi gjorde. Og så fort vi begge hadde tracka versene våre så visste vi at dette blir et album» sier Jaa9. Helt fra start har disse to vist at de er gode med pennen. «RS6» er intet unntak. I kjent 9&P stil er tekstene tettpakka med punchlines og humor over en banging beat. Singelen er produsert av Jaa9 sjøl og miks/master er det legendariske Poppa Lars som står for. Albumet er ventet å slippe i løpet av året.

Hør Jaa9 og OnklP bangeren «RS6» her:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*