«Jeg trenger hjelp, men please ikke gi det til meg. Gi ost» – Køber og mikke er ute med «Ostesangen»

Foto: Eirik Eggen Brække
Tittelen på KØBER og mikkes nye singel er kanskje selvforklarende, men det betyr ikke at du veit hva du får servert. Deilige samples og hyllesten av stramme oster har aldri før hørtes så digg ut!
Foto: Eirik Eggen Brække

«Inspirert av smeltet mozzarella, grillet halloumi og Babybels i matpakka som liten. Vellagret comté eller gammel ostepop, KØBER muncher det uansett»

KØBER er nemlig en vaskeekte ostentusiast. Han ELSKER ost og holder seg ikke for god til å lage en hel låt om sin lidenskap! Hva innebærer en låt fra KØBER? Da snakker vi ordspill, multirim, god fortellerkunst og ikke minst en skive humor. Når man ser på utgivelsene han har sluppet de seinere åra virker alt bare så riktig. For KØBER har funnet sin stemme, sin sound og sitt uttrykk. Et uttrykk som passer like godt inn i samtida, fortida som framtida. «Ostesangen» er intet unntak. Vi får velsmakende lyrikk, tilpassa en stram produksjon som føles vellagert som ei skive med Jarlsberg!

“Ostesangen” er en hyllest til alle osteassosierte produkter bortsett fra brunost» presiserer KØBER.

Coverart

Litt som osten sjæl er denne bangeren funky og ikke minst digg å smatte på! Deilige samples, vibey trommer og en minst like deilig bass! Produsert av mikke og med vokal av min «favorittstorytellerrapper» for tida, nemlig KØBER. Kan´ke klage da vel? Miks og master er av Christian Obermayer og «Ostesangen» gis ut på Hviskeleken Records fredag 28. oktober. Cheesegrindin!

Hør den stramme, velsmakende «Ostesangen» her:

[iframe style=»border-radius:12px» src=»https://open.spotify.com/embed/album/0oYPJ9wCJ2IsQ7K44qgjtB?utm_source=generator» width=»100%» height=»80″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture» loading=»lazy»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*