Låtslipp og musikkvideo fra Aiming For Enrike!

Foto: Haakon Borg / Magpie
Hard Dance Brainia tar bandet nærmere dansegulvet enn de har vært noensinne. Låten sllppes i dag gjennom Pekula Records.

Duoen Aiming For Enrike er fra Oslo, og spiller etter egne ord progressiv fuzzpop. Herrene bak prosjektet bærer navnene Simen Følstad Nilsen (gitar) og Tobias Ørnes Andersen (trommer). Dagens ferske låt, Hard Dance Brainia, er første forrett fra deres kommende plate, som vil bli deres fjerde fullengder. For anledningen gir slipper duoen også ut en musikkvideo til låten, som du kan se under.

Skal vi danse?

Hard Dance Brainia markerer en viss overgang i lydbildet til Aiming For Enrike.

Til å kun telle to personer, klarer bandet å sette sammen litt av noen lydbilder. Dette gjør de gjennom fiffig bruk av layers og loop-effekter. Deres tidligere utgivelser minner meg tidvis litt om NYOS, som forøvrig også er en duo.

Hard Dance Brainia er en livsglad og fengende låt med masse trøkk og kule effekter. Den markerer en viss overgang i lydbildet til Aiming For Enrike. Den mer tekno-orienterte og futuristiske sounden vil man finne mer av på det kommende albumet, som etter sigende vil være deres mest dansbare noensinne. Det vil i så måte minne om bandets nåværende live-lydbilde. Det blir unektelig spennende å høre mer av dette!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*