Loka Brazi er ute med årets første singel «Fuck Problemer»

Foto: Collodion
Loka Brazi er en rapper fra Ellingsrud i Oslo som har holdt på med musikk i mange år. Det slippes jevnlig singler, både solo og med gruppa PENGESEKK. Nå er det klart for nytt singelslipp og låta «Fuck Problemer». Dette er første soloslipp  i 2023. Det eneste slippet Loka har på samvittigheten fra før i år er singelen «RUSH» med nevnte gruppe PENGESEKK.

Fredag 14. april slippes «Fuck Problemer». Den er produsert og miksa av Don Pizzle aka Petter Strøm og er mastret av Snorre Hellekleiv. Cover er designet av Petter Andresen. Det er noen år siden Loka og Don Pizzle først traff på hverandre i studioene til IRMC Records på Hasle. Nesten umiddelbart begynte de å snakke om å samarbeide på noen låter. Den ferske singelen er de begge storfornøyde med og gleder seg til å dele den med omverdenen. Det hele starta med at Pizzle sendte Loka et par beats og Loka falt for et stykke musikk som het «Alfa Romeo». Låta skulle i utgangspunktet hete «Alfa Romeo» for dette er et bilmerke de begge liker. Etterhvert ble tittelen i stedet «Fuck Problemer», men logoen til bilfabrikanten dannet grunnlaget for coverdesignet.

«I tillegg inneholder den kommende musikkvideoen scener i og utenfor en Alfa Romeo. Så selv om bilmerket ikke nevnes i selve låta er det dermed en grunn til at vi visuelt sett spiller på dette» – Loka Brazi

Foto: Collodion

Selve låta handler om tanker rundt livet og planeten vi bor på, samt planer og drømmer jeg ønsker å iverksette og virkeliggjøre, forteller Loka. I refrenget synger Loka Brazi «Vi skal ikke tape lenger. Løsninger. Fuck problemer». Her ser han for seg at venner og familie i fremtiden vil være vinnere, oppnå suksess og utnytte sitt fulle potensiale. De skal komme seg dit ved å se løsninger, ikke problemer! Så gjenstår det å se om Loka og hans nærmeste kommer seg dit de vil være. Er det kanskje en evig søken etter komfort og økonomisk sikring selve livet handler om for de fleste av oss?  «Denne singelen blir derfor en slags betraktning av livet og hva det potensielt kan bli, fra mitt perspektiv», avslutter Loka med.

Sjekk ut «Fuck Problemer» på Spotify og sleng den i en spilleliste:

[iframe style=»border-radius:12px» src=»https://open.spotify.com/embed/album/5Tu2Gba442GQYUg7ahOVxe?utm_source=generator» width=»100%» height=»152″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture» loading=»lazy»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*