MAKTKAMP og Hypermass på John Dee

Foto: Hans Martin Høydahl
To fremadstormende norske band inntok scenen på John Dee lørdag 13. mai.

På lørdag avholdt MAKTKAMP slippkonsert for deres andre fullendger Caps Lock Woke Rock. Skiva ble sluppet 21. april, og graviterer noe mer mot rockens domene enn forgjengeren I Affekt. Med på feiringen var Hypermass fra Trondheim, et band som høster rikelig med velfortjent hype om dagene, og som i fjor ga ut det fortreffelige albumet Empyrean.

Hypermass i aksjon. Foto: Hans Martin Høydahl

Hypermass var først ut, og leverte et imponerende sett. Deres intrikate kreasjoner gir mange rom for feil, men trønderne var kronisk laid back og fikk det hele til å se enkelt ut. Oslo-publikummet ble definitivt overbevist, og jeg tok meg i å ønske en desibelmåler i det «The Degenerate Strain» ble applaudert.

Undertegnede ble beklageligvis forhindret fra å få sett kveldens hovedattraksjon, men disharmonis øvrige delegasjon rapporterer om at også MAKTKAMP hadde publikumstekket høyst intakt. Det ble hyppig med stage dives og crowdsurfing fra bandets entusiastiske frontmann Kjetil Elverum. Allsang-faktoren var høy; de mange oppmøtte var åpenbart godt innvidde med låtmaterialet.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*