Motorfinger klar med ny musikkvideo og frontmann

Foto: Promobilde fra Facebook
Det Oslo-baserte hardrock/grunge-bandet Motorfinger presenterer sin nye frontmann i ny låt og musikkvideo. Sjekk den ut her!

Motorfinger har holdt det gående i et tiår, dog under flere navn. Det var etter en konsert under navnet Down on Dust, en fra publikum sa han skulle hjem å høre «Bad Motorfinger» med Soundgarden siden han hadde blitt så i det humøret av å høre bandet, at bandnavnet ble født.

Undertegnede fikk se de live in action som oppvarming for Elvana: Elvis fronted Nirvana på Gamla i 2019 – for en kveld! Motorfinger tar litt av alt det gode fra 90-tallets rockehelter, Tool, Soundgarden, Alice in Chains, Stone Temple Pilotes etc og spyr det ut i en i en litt mer moderne variant.  Ny låt og ny vokalist er intet unntak.

Coverart av Motorfingers singel "Silver Man"
Foto: Coverart
Ny musikk og vokalist

Av forskjellige årsaker avsluttet de tidlig i 2020 samarbeidet med sin daværende vokalist, Maurice Adams. Etter mye leting ble det eks-Bloodcargo vokalist Daniel Garjá sin oppgave å fylle skoene. En oppgave han utfører med glans!! Dette er virkelig en god match.

Den nye låta «Silver Man» er første smakebit, av tre, fra det kommende albumet Beautiful/Silence. Bandets grunnlegger Tommy sier at den nye låta er «godt plantet i grungen. Tung, seig, og catchy på èn gang».

Musikkvideoen er laget av Adrian Axel og med skuespiller Sandra Myrland. Sjekk den ut og bedøm selv!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*