Mye å se frem til festivalsommeren 2022

Tons of Rock 2019, KISS sparte ikke på kruttet. Foto: Johannes Andersen
2022 ligger an til å bli tidenes festivalsommer. Flere festivaler er godt i gang med planleggingen av neste år. Norges største festival, Tons Of Rock har allerede fått programmet komplett. Det er mye å se frem til her folkens!

Nå som kulturlivet sakte våkner opp igjen er det mye som skjer på konsertfronten. Mange restauranter og konsertlokaler er allerede godt i gang med gjenåpningen. Det merkes hvor mye folk har savnet dette med utsolgte konserter til langt ut på høsten. Kulturlivet har gjennomgått de strengeste restriksjonene, og mange av oss har så inderlig savnet det. Det er tydelig slik som folk strømmer til for å få være med på de ulike arrangementene. Årets festivalsommer ble nok en gang ikke som mange av oss håpet på, men det er fortsatt mye som skjer.

Årets festivalsommer er ikke død

Selv om de største festivalene måtte avlyse også sommeren 2021, er det mye som skjer på festivalfronten. I dag tirsdag 22.06.21 til lørdag arrangerer Over Oslo en Hagefest jeg er sikker på blir minnerik for alle som skal dit. Dette i stedet for å avlyse festivalen helt. Piknik i parken arrangerte noe lignende med PiPfest 2022 forrige helg. Begge disse med storslåtte norske navn. Kommende torsdag den 24.06.21 kan du bli med på Camp Øya. En endagsfestival arrangert av Øyafestivalen på Lagunen/Blå. Om du befinner deg på Helgeland frister det kanskje med en tur til Træna den 8. – 10. juli, for å være med på Træna Sommerleir Out of Space – Out of Time, presentert av Trænafestivalen.

I tillegg dukker stadig opp nye små festivaler, som skal arrangeres i løpet av sommeren 2021. Det er lurt å følge med for billettene fyker av gårde.

Festivalsommeren 2022
Får håpe vi kan møtes slik igjen. Sondre Justad på Over Oslo 2019 – Foto: Johannes Andersen

Det er god grunn til å håpe på en mer normalisert festivalsommer neste år. Festivalene er allerede godt i gang med planleggingen. Det ser ut til at du bør være tidlig ute å kapre billetten din, for i tillegg til at mange sitter på billetter allerede går salget fort unna.

Øyafestivalen 2022

Øyafestivalen står stødig når de planlegger for neste år med lovnad om tidenes festivalcomback. Første headliner, Nick Cave & The Bad Seeds ble annonsert i mai og den 6. juni ble det offentliggjort ti nye navn, som man ikke kan unngå å glede seg til.

EMILIE NICOLAS – ons 10. aug

MICHAEL KIWANUKA (UK) – tors 11. aug

KVELERTAK – lør 13. aug

SUEDE (UK) – fre 12. aug

BRIGHT EYES (US) – fre 12. aug

BIKINI KILL (US) – ons 10. aug

PRINCESS NOKIA (US) – ons 10. aug

PA SALIEU (UK) – lør 13. aug

MUSTI – tors 11. aug

Tons Of Rock 2022

Den 17. juni presenterte Tons Of Rock tidenes festivalprogram da de lanserte sitt komplette program med hele 46 artister. Dette er historiens største samling av sjangerens mange favoritter.  Norges største festival har i tillegg utvidet fra 50 000 til 75 000 publikummere på Ekebergsletta.

– Vi  må nå strekke oss ekstra langt i takknemlighet til vårt lojale publikum som har stått ved vår side. Vi har derfor hentet nesten hele ønskelista til Tons-fansen og gleder oss vilt til å møtes igjen sommeren 2022, sier Jarle Kvåle i Tons of Rock.

Over Oslo 2022

Piknik i parken

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*