Neon Ion fortsetter å imponere – PREMIERE på musikkvideo

PREMIERE: Neon Ion aka. Natalie Sandtorv imponerte stort med sitt forrige album Heart Eschoes, som ble utgitt i mai 2020. Nå følger hun opp med nye låter. «Cold War» slippes i morgen, og musikkvideoen kan du se hos oss allerede i dag.

«Cold War» er produsert av Erlend Mokkelbost og beveger seg i retning R&B, men bevarer fortsatt det neon lysende lydbildet. Musikkvideoen er gjort i samarbeid med kunstneren Frode Fjerdingstad, som også har gjort video for blant andre Lykke Li`s Liv-band og Sivert Høyem.

Melankolien fra albumet Heart Echoes er tatt med i «Cold Heart». Bare at vi nå føres enda nærmere hjertet til Neon Ion. Låta er følelsesladet på tykt og tungt med flere spennende lag.

«Når man slutter å kommunisere i et forhold skaper man en avstand som driver tankene våre til de verste steder, og din indre sabotør kommer ut. Låta handler om å være i limbo i eget forhold.

Der ingen tar standpunkt og ingen er helt ærlige, verken med seg selv eller med hverandre».

Vi gleder oss til å følge med på hva hun har å komme med. Samtidig som vi nyter det hun allerede har kommet med.

Heart Eschoes ble mottatt godt i 2020. Blant andre hos Dagens Næringsliv, som kjørte en dobbeltside omtalt av Audun Vinger. Han mente at dette var årets første norske pop-høydepunkt, og at hun «utvider feltet for moderne norsk popmusikk». Albumet fikk en fortjent plass på tronen hos en av våre skribenters liste under «2020: Våre favorittalbum fra Norge».

I løpet av 2021 vil det komme flere singler fra Neon Ion. Vi gleder oss til å følge med på hva hun har å komme med. Samtidig som vi nyter det hun allerede har kommet med. Det spennende lydbildet hennes innpakket med moderne R&B, jazz og neosoul har i hvert fall ikke slått feil til nå.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*