Norsk Råkk har dykket i arkivet og slipper i dag «Stoppe»

Promobilde av Norsk Råkk tatt av Tarjei Krogh
Foto: Tarjei Krogh
Østfold-bandet Norsk Råkk har tatt et dykk i arkivet og hentet fram en låt som har blitt liggende fra 2015. «Stoppe» slippes i dag på Fucking North Pole Records.

Norsk Råkk har i over 10 år turnért land og strand rundt med sin ska- og punkinspirerte rock. De er kjent for å være et svært bra liveband. Tekstene er på norsk, og de stiller med full blåserekke. De har gitt ut 4 album. Det seneste albumet Balansekunstnere kom ut fjor. I en verden dominert av engelskspråklig musikk, har bandet en klar målsetning: Å gi ut god rock med norske tekster. Derav navnet Norsk Råkk.

Coverart av Norsk Råkk sin låt "Stoppe"
Foto: Coverart

Etter lange perioder med stillstand og lediggang har Norsk Råkk ryddet opp i arkivene og ferdigstilt låter de aldri før har utgitt. Låten som slippes i dag, «Stoppe» ble spilt inn i 2105 av besetningen som var med på 2012-albumet Pløyd mark. Den er er mer i pop/rock-sjiktet og har blitt liggende i arkivet frem til nå.

Låten er skrevet av  Christian Heimdahl. komponert av Torstein Eriksen og mikset av Jørn Christensen. Siden låten er spilt inn i 2015 hører vi Torstein Eriksen på vokal og gitart, Erlend Foss på bass, Jonas Kjørnsrød på trommer, Christian Heimdahl på koring, Jørn Christensen på synth og Axel Hjelme på orgel.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*