Ny musikk fra danske Alexander Woods

Svart-hvitt promobilde av Alexander Woods iforbindelse med låten "You Better"
Foto: Promobilde
Danske Alexander Woods er ute med første låten i en rekke av kommende utgivelser i 2021.

Med dype røtter i musikken og en platespiller konstant spillende i bakgrunnen er Alexander Woods et resultat av mange års søk, et søk etter et ekte uttrykk igjennom melodi og lyrikk. Han befinner seg nå i krysningen av sin egen sound, Tom Misch og Paolo Nutini.

I dag er han ute med den nye låten «You Better». Den er spilt inn og produsert med Jeppe Vingum Jørgensen (Phlake, Nabiha) i DownUnderStudio, og mixet/masteret av Jacob Brøndlund (Barselona, ​​Joyce, Tobias Rahim).

Coverart til Alexander Woods sin låt "You Better"
Coverart
Livets tyngene overfladiskheter

Mantraet til låten «You better run – you better run» uttrykker et behov og en trang til ikke å bare dra deg opp etter støvelstroppene, men også for å velge bort det evige kjaset.

«You Better» er en frisk elektronisk pop-låt, som spiller på sonisk og lyriske kontraster, det er et dynamisk poparrangement. Mantraet til låten «You better run – you better run» uttrykker et behov og en trang til ikke å bare dra deg opp etter støvelstroppene, men også for å velge bort det evige kjaset. Hvis du er av oppfattningen at «dumme omgivelsene vil gjøre deg dummere», gjelder sannsynligvis det samme for overfladiskhet også. Nå om dagen kan det virke som at det å ha en påvirkningskraft fra første sekund, koste hva det koste vil, er det eneste som teller. Det er akkurat dette låten tar opp.

Låtens strofe «In these shallow times, you can try to navigate – without losing heart” refererer til opplevelsen av å navigere rundt i en verden fylt av denne overfladiskhetens følelsesmessige belastning i hverdagen. Dette behovet for å fremstå som ikke bare relevant, men også hardtarbeidene for alle rundt deg, helt uten at det tynger, kan slite ned den beste. Låten fortsetter med “You don’t need tp try so hard», som oppleves som en påminnelse om å tillate deg selv å reise gjennom livet i et roligere tempo. Dette er en veldig dagsaktuell låt, som de aller fleste vil kunne kjenne seg igjen i.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*