Ny låt og musikkvideo fra Deception!

Foto: Helge Knudsen
Dødsmetall-bandet Deception fra Stavanger ute med smakebit nummer to fra sitt kommende album.

Deception (tidligere Art Of Deception) ble formet i 2012, og har gitt ut to fullengdere siden da. Bandet består av gitarist Hans Jacob Bjørheim, trommeslager Einar Petersen, bassist Patrick Ivan Rørheim, og gitarist/vokalist Sindre Wathne Johnsen. Sistnevnte hadde nylig en spontan gjesteopptreden under Bloodbath-settet på årets Inferno, og skal angivelig ha nailet oppgaven.

Grimalkin er andre forsmak fra albumet «Epidemic», som kommer ut i september gjennom Rob Mules Records. Deception har også laget en musikkvideo til låten, som du kan se under.

The hype is real

Grimalkin er en intrikat og riktig så fet låt, med mange kule vendinger og et utrettelig trøkk.

Det gjengående temaet på «Epidemic» er – som navnet kan antyde – Svartedauden. Andresingelen inngår i dette narrativet, da den handler om en grim, blodtørstig og gammel kvinnefigur som lever for å spre pesten videre. I følge bandet selv er dette den lengste låten på skiva.

Grimalkin er en intrikat og riktig så fet låt, med mange kule vendinger og et utrettelig trøkk. Jeg hadde sansen for bandets tidligere utgivelse Penitential Psalm, og med denne i tillegg begynner hypen virkelig å melde seg.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*