Ny musikk fra NORD MOT NORD!

Bråkmakere fra nord med første smakebit fra kommende skive. «Hüske Dü» slippes i dag gjennom Fucking North Pole Records.

NORD MOT NORD har sine røtter i Svolvær og Tromsø og består av vokalist Carl, gitarist Peter, bassist Tommy, og trommeslager Fredrik. Bandet består av veteraner fra band som blant annet Vanskapt, Lofast, Turdus Musicus, Die a Legend, og Kamikaze a Go Go, og spiller en hybrid av punk, metal og hardcore. Sist vi hørte fra dem var i 2019, da de på tampen av året ga ut det utmerkede debutalbumet Nordlengelstyranniet

Kollaps og søringkarantene

NORD MOT NORD reflekterer over avmakta og håpløsheta som kom til syne da sjukdommen tok samfunnet og rev hull i den stolte norske folkesjela.

Oppfølgeren er en mini-LP døpt MØRKE DAGA, som har fått slippdato april 2021. Bandet kan røpe at det tematisk sett vil handle om et visst virus:

«Kollektiv kollaps. Smitteskam. Søringkarantene. Glansbildet som falma. NORD MOT NORD reflekterer over avmakta og håpløsheta som kom til syne da sjukdommen tok samfunnet og rev hull i den stolte norske folkesjela. Til tross for en begredelig tid med dystre framtidsutsikter valgte kohorten å samles i studio sommeren 2020, hvorpå MØRKE DAGA ble til. En 15 minutters tre-delt kommentar til tida da alt ble snudd på hodet. Året som ikke ble som det skulle. Mørketida som kom alt for tidlig. Og hva var det egentlig som foregikk på «Verdens vakreste sjøreise» før skipet søkte havn?»

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*