Ny musikk fra Waste a Saint

Trondheim-baserte Waste a Saint slapp låten «Copperhead» på fredag.

Waste a Saint har holdt det gående siden høsten 2015, og består av Bogey Stefansdottir (vokal), Alexander Skomakerstuen (gitar), Ole Nogva (bass), og Hallvard Løberg Näsvall (trommer). Deres første utgivelse var EP’en At Quarter Speed i 2017, og etter to påfølgende år med show, låtskriving og medlemsbytte kom oppfølgeren/dobbelsingelen «C.S.P (Preach That Love)». Ved helgens inngang slapp de sin nye singel «Copperhead».

Nostalgisk og tøff

Bandet lister Queens of the Stone Age og supergruppen The Dead Weather som sentrale inspirasjonskilder.

Bandet lister Queens of the Stone Age og supergruppen The Dead Weather som sentrale inspirasjonskilder, og spesielt bakover i diskografien virker inspirasjonen å være tydelig. «Copperhead» er ikke et unntak, men oppleves samtidig også å være av en litt annen støpning.

Årgangsrock-elementet er nemlig ennå sterkere her. Fans av svenske Spiders vil nok sette pris på denne; kombinasjonen av en kul autoritativ vokal og teft for 60- og 70-tallets særegne sound får i hvert fall undertegnede til å sende tankene over landegrensen.  Det catchy refrengriffet høres ut som «Aqualung» med aggresjonsproblemer, og de mystiske surferock-klangene i versene er både tøffe og i tråd med tidligere tidsånder. Sjekk ut «Copperhead» nedenfor!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*