Ny musikkvideo: Cornic feat. Reksen – Mammasønn

Cornic feat. Reksen – Mammasønn
Foto: Justin Bellucci
Jeg har vært så heldig å få oppleve Cornic live ved to anledninger. Først på Morradi-scenen under Musikkfest Oslo og så på Ellingsruddagene uka etter. Begge gangene har vært fantastiske konsertopplevelser. Cornic er virkelig en showmann som har evnen til å engasjere publikum så til de grader at de lystrer hans minste vink. Musikken hans er variert og har potensiale til å treffe bredt.

Cornic er en 25 år gammel fransk-norsk artist som er bosatt i Oslo. Med sin flerkulturelle bakgrunn og en musikalsk tilnærming som strekker seg fra hip-hop og RnB til house og afropop, er Cornic et friskt pust innen norsk populærmusikk. I musikken sin veksler Cornic mellom å rappe og synge på norsk, fransk og engelsk. Han trekker også inspirasjon fra legendariske kontinentale artister som Édith Piaf. Et kjapt Spotify-søk og du kan høre variasjonen i låtene hans.

Bilde fra musikkvideoen: Mammasønner i alle aldre. Foto: Justin Bellucci
En hedersbetegnelse

Uansett hvor «tøffe i trynet» vi ønsker å vise andre at vi er, så kan ingenting endre på at vi er sønn av en mor.

Nå er Cornic endelig ute med musikkvideoen til hans ekstremt dansbare banger «Mammasønn» via YouTube-kanalen YLTV. Cornic forteller at ordet «mammasønn» ikke er ment som en «mama´s boy», men heller en hedersbetegnelse av at vi alle er sønner av våre mødre. Uansett hvor «tøffe i trynet» vi ønsker å vise andre at vi er, så kan ingenting endre på at vi er sønn av en mor. I videoen får vi se hvordan det å være en «mammasønn» kan utspille seg på godt og vondt. Vi ser en ung gutt bli tatt i å røyke av moren sin og vi får se tilbakeblikk til livet som «ung og uskyldig» via et gammelt tv-apparat.

«Det franske verset handler om mitt relasjon til cannabis som ungdom. Kort oppsummert så ble jeg introdusert til det via venner som synes det var kult. Jeg fant tilhørighet hos de som røyket på videregående og det er en av grunnen til at jeg røyka masse i løpet av de årene» forteller Cornic.

Sjekk ut musikkvideoen til «Mammasønn» her: [iframe width=»560″ height=»315″ src=»https://www.youtube.com/embed/H6RDfaT04-c» title=»YouTube video player» frameborder=»0″ allow=»accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture» allowfullscreen></iframe]

Typiske «danse-moshpit»

Det er vanskelig å ikke bli sjarmert av denne karismatiske artisten.

Det jeg som seer legger i videoen er at vi får se «mammasønner» i alle aldre som mot slutten samles i en «danse-moshpit». Dette er noe som er typisk for Cornic sine konserter. Det er vanskelig å ikke bli sjarmert av denne karismatiske artisten. Han har en evne til å fange oppmerksomheten til alle i publikum og nærmest hypnotisere alle.. 

«Du kan forvente at publikum hopper, roper og har vennlige moshpits. På min siste konsert på Brød & Sirkus endte konserten med at omtrent 30 personer fra publikum danset på scenen og du kunne se DJ Han-Polo sin forskrekkelse når han holdt på Mac’en hans for livet!»

«Mammasønn» er produsert av Reksen og gitt ut via Badstu Records. Musikkvideoen er regissert av Lasse Røed med hjelp av dp/editor Justin Belucci. Didrik Bråthen har fargekorrigert videoen og Olga Soulglow har stilt opp med kameraer og utstyr.

Hør «Mammasønn» her:
[iframe style=»border-radius:12px» src=»https://open.spotify.com/embed/track/5WmLuSBNShEAZB7tJAceKx?utm_source=generator» width=»100%» height=»380″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture»></iframe]

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*