Ny singel fra New Age Disco Boys

Foto: Pressefoto
New Age Disco Boys slipper i dag sin singel «Sinnahonning» fra den kommende EPen Wasted Session, som er spilt inn live i Kulturkirken Jakob.

New Age Disco Boys smykker seg med den uoffisielle tittelen “Kongene av Bergenspunk”, og spiller illsint discopunk med et smil om munnen som om de bærer på en hemmelighet. De er godt kjent i Bergens undergrunnsmiljø for sine energiske og eksplosive konserter. Med ukonvensjonelle rytmer og melodier i spennende sjangerblandinger fanger de publikum. Vokalist Morten Revheim er kjent for å alltid leverer en illsint og intens performance som ligner en blanding av Bubby fra kultklassikeren «Bad Boy Bubby» og Iggy Pop.

Kjedsomhetens ende

Illsint discopunk med et smil om munnen som om de bærer på en hemmelighet.

Bergensgutta introduserer sin kommende firespors EP (som slippes 13.mars) med følgende velvalgte gloser:

«I en tid hvor det siste tiåret har vært preget av fornavnsbaserte pop-artister, soveroms-indie og autotunet panfløyter kan det ha vært lett å kjede seg litt om det man søker er skrikende gitarer, fremoverlente tekster, levende trommer og dansbar rock. Den nye tiden ligger i vente og i Bergens undergrunn har den nye vinen blitt brygget med nøye utvalgte ingredienser. Modnet klar, her er; New Age Disco Boys.

«Wasted Session» er et tog med et trykk som ikke klares å motstås. Man må rett og slett bare hoppe inn i det med ansiktet først.»

1 Comment

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*