Ny singel og konsertvideo fra Beaten To Death!

Foto: Promobilde
Beaten To Death lindrer ventetiden med flere godbiter. «Agronomicon» kommer ut 24. desember via Mas-Kina Recordings.

På selve julaften slipper det sprelske grindcore-bandet Beaten To Death sitt fjerde studioalbum «Agronomicon». I likhet med opplyste sjeler i både inn- og utland er dette en begivenhet vi i disharmoni ser frem til med fryd og iver. Bandet har gitt rikelig med smakebiter gjennom sosiale medier nå i desember måned, og alt tyder på at vi har litt av en gavepakke i vente.

I dag gir bandet ut tittelsporet som singel, samt et videoopptak fra den første fremføringen av den samme låta. Klippet er fra en konsert på Parkteatret i april i år, og inneholder også en fremføring av Greenway/Harris fra deres forrige skive «Unplugged».

Slippkonsert i januar

Apropos Parkteatret: Denne velrennomerte arenaen vil også være vertskap for lanseringskonsertene for «Agronomicon». Disse vil sted fredag 18. januar i 2019. Den oppmerksomme leser vil ha merket seg flertallsformen i de to foregående setningene; dette er ikke en skrivefeil, det har seg nemlig slik at det vil avholdes to sett. Det første vil ha fri aldersgrense, mens det andre er 18+. Som support har Beaten To Death fått med seg Sibiir (et av Beaten To Death’s favorittensembler) og det fascinerende bandet Syndrom, som er albumaktuelle med «Bloodbeats».

Vi i disharmoni har vært så heldige at vi har fått tak i to billetter til galskapen som vi deler ut til våre ærverdige lesere. For å delta i trekningen om disse kan du sjekke ut vår Facebook-side. Sees på slagmarken!

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*