Ny singel: «Teknokratiet» av TungeTalere

Foto: TungeTalere
TungeTalere er konstellasjonen Enkidu og Sakte Flyt. To rappere som er opptatt av tekst og leveranse. Årets første singel er ute nå og den heter «Teknokratiet»

«Vi følger den teknologiske utviklingen med nysgjerrighet, bekymring og håp. Vi ser konturene av et gryende teknokrati og føler et behov for å belyse det i musikken. Samtidsaktuell låt som retter fokus mot de mørkere spørsmålene rundt denne materielle teknologien vi ofte tar for gitt i livene våre» – TungeTalere

Sjekk ut lyrikkvideoen til «Teknokratiet» her:

Dette er TungeTaleres fjerde singel i en serie som de kaller «Zeitgeist». Serien går ut på at de slipper en singel første dato i måneden. Det hele vil kulminere i en mixtape på 12 låter, altså ett års «Zeitgeist».

Innholdet beskriver de som: «samtidsbasert på kynisk filosofi med de beste intensjoner fra to ganske reflekterte lyrikere i rapspillet» med andre ord, TungeTalere. «Teknokratiet» er produsert av Talik og gis ut på plateselskapet Digital Turing.

Hør singelen her:

[iframe style=»border-radius:12px» src=»https://open.spotify.com/embed/track/4i0oAcbVPeUkrFKpFQtQ3H?utm_source=generator&theme=0″ width=»100%» height=»352″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture» loading=»lazy»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*