Nye lydlandskap fra Sonisk Blodbad

Foto: Promobilde
Sonisk Blodbad er albumaktuelle med Electric Mirror, som ble gitt ut 29. november gjennom Apollon Records.

Sonisk Blodbad har base i Bergen, og befinner seg i et porøst sjangerlandskap et sted mellom soundtrack/ambient/eksperimentelt. Deres første utgivelse var EP’en Blue Room, som ble sluppet i 2011. I tillegg til utgivelsene har Sonisk Blodbad lydsatt kunstutstillinger, videoinstallasjoner og jobbet med filmmusikk. Den 29. november ga de ut albumet Electric Mirror, som er deres tredje fullengder.

Sterk gjesteliste

For fans av Coil, Dead Can Dance, og Klaus Schulze.

Gruppens faste medlemmer er Ole Christensen (avbildet), Kristian Stangebye, Haavard Tveito, Tord Litleskare, Steven Cerio, og Laurie Amat. Sonisk Blodbad har likevel tradisjon for å ta med eksterne kollaboratører; tidligere samarbeid har vært med personer tilknyttet Frank Zappa & the Mothers of Invention, Lou Reed, Marianne Faithful, Black Widow og Agony Bag.

Tradisjonen tro er det også gjester på Electric Mirror. Ulf Knudsen (Betong Hysteria), Sam Fossbakk (Elektrisk Regn) og Shirley Kent (The Ghost) er en håndfull av de som medvirker på den nyeste plata. Skiva er produsert av Niklas Runquist (Lustans Lakejer / Leather Nun), og bør kunne falle i smak for fans av Coil, Dead Can Dance, og Klaus Schulze. Sjekk ut Electric Mirror nedenfor!

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*