Tredje singel på under en måned. Jaa9 og OnklP bygger opp til albumslipp

Foto: Rune Bendiksen
Det er kun en uke siden de slapp forrige singel «Farlige karer» og nå er 9&P ute med den Grim Pil-gjestede singelen «Undergrunn King». Der forrige singel var en hyllest til en 20 år gammel låt produsert av Jaa9, er den nye en mørk perle produsert av JNGR.

Jaa9 og OnklP har samarbeida med mange artister over sine 20+ år som artister. Tungtvann, Cezinando, Pumba, Tommy Tee +++ og nå har de fått med seg Grim Pil. En artist som har vært hot de siste par åra med både egne utgivelser og Tung Som En Trønder-prosjektet!.

Pressefoto – Grim Pil

Den nye singelen «Undergrunn King» har et melankolsk og tidsriktig lydbilde med minimalistiske trommer og et stemningsfullt sample som treffer topicen perfekt. Ved første gjennomlytt kan du tenke at låttittel og tekst ikke passer sammen. Da må du bare lytte nøyere. Det disse kara er ekstremt dyktige på, er å finne gode metaforer.

«Undergrunn King» viser Jaa9 og OnklP fra en side vi ikke er så vant med. De åpner seg om følelser rundt døden, de viser at de ikke alltid trenger å lene seg på gjennomtenkte punchlines. Grim Pil sier: «Det er en vakker ting for meg å være på ei mørk og solid låt sammen med to master craftsmen, som burde beundres for å fortsatt bedrive level ups». Det er nettopp det, Jaa9 og OnklP hever fortsatt lista for hva som er ekstremt godt håndverk inne rapsjangeren. Slik de har gjort de siste tjue åra.

Cover: SMFB

Vil du se Jaa9 og OnklP live på turné? Det er fortsatt noen billetter igjen.

04.11 Trondheim, Byscenen
05.11 Oslo, Vulkan Arena
10.11 Bryne, Kulturbanken
11.11 Porsgrunn, Elvespeilet
12.11 Kongsberg, Energimølla
18.11 Lillehammer, Felix
19.11 Nesodden, Flasken

Billetter via 9P.no

Sjekk ut den stemningsfulle singelen «Undergrunn King» her:

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*