Patrick Granly drikker og røyker «Igjen»

Pressefoto
Patrick Granly er en 22 år gammel rapartist fra Vestby. I 2019 slapp han låta «Ekte Før Alt» som blant annet fanget oppmerksomheten til gudfaren sjæl, Tommy Tee. Siden den gang har det unge talentet gitt ut flere singler og videoer, og i dag er han endelig ute med årets sommerlåt «Igjen».

Siden debuten har Patrick Granly holdt det gående ved å slippe flere singler, en EP, gjesta YLTV + NRS radio og sluppet flere musikkvideoer. Tidligere i år har Patrick gjestet Svartepetters nye skive Minst 1 Meter, samt sluppet «dope», hans første solosingel. Nå er tiden inn for årets sommerlåt fra Patrick Granly.

Foto: Pressefoto
Ærlighet og dysterhet

En ting man legger fort merke til ved å høre på Patrick sin musikk er ærligheten. En ærlighet som skildrer et liv med utfordringer rundt rusmisbruk og psykisk helse. Om det er selvopplevd eller en skildring om noen andre det vet jeg ikke, men det føles ekte når det leveres så direkte og nakent som Patrick gjør det.

Foto: Pressefoto

Det føles ekte når det leveres så direkte og nakent som Patrick gjør det.

Den nye singelen «Igjen» er intet unntak. Selv om låta har en positiv sommer-vibe over seg, er temaet fortsatt på den mørke siden av skalaen. «Igjen» handler nemlig om hvordan et giftig parforhold kan få fram de negative sidene hos deg. «Du har fått meg til å drikke igjen, røyke igjen» åpner Patrick låta med over et lystig gitarriff og en melodiøs bass.

Med ordene «Jeg dør for deg, du dør for meg, vi dør på samme dag» kan man kanskje lure på om Romeo og Juliet har vært inspirasjon til teksten. «Igjen» er ei gladlåt med et ganske så trist budskap, et budskap om «toxic» kjærlighet. Singelen er produsert, mikset og mastret av Adrian Laham i Bakpå Records og er tilgjengelig for streaming idag. .

Sjekk ut Patrick Granly sin «Igjen» her:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*