Pats Nichols og Lydhammer byr på digge sensommer-vibber!

Pressebilde
«Går Som Det Gjør» er Lydhammer og Pats sitt første samarbeid. En jazzete perle som passer perfekt nå som sommeren er på hell og høsten melder sin anmarsj.

«Går Som Det Gjør» er produsert av Lydhammer og ble til da Pats var på snarvisitt i Bergen. Lydbildet ligger nært 90-tallets boom bap med trommer, bass og piano og gjesteartist Joni Daiyen som legger en leken, stemningsskapende fløyte.

Pats rapper knirkefritt om dagligdagse temaer mens Lydhammer går litt dypere med ordspillene sine, uten at dette går på akkord med helheten. Fine flows, spretne rim og visuelle linjer danner grunnlaget for teksten, og gjør låta lett fordøyelig.

Samarbeidsvillig

Fine flows, spretne rim og visuelle linjer danner grunnlaget for teksten, og gjør låta lett fordøyelig.

Pats Nichols har tidligere samarbeidet med folk som Rockheim- og Trivial Pursuit-aktuelle Big Daddy Karsten, Valkryien-fronfigur og Hver Gang Vi Møtes-akutelle Tuva Syvertsen og utallige andre artister.

Han har i tillegg nådd 10.plass på Spotify Norway’s Viral top 50, startet labelet og kollektivet Heads, er medlem av den nye veterangruppa Halsbrann, er dobbel mester i battlerap-ligaen Skeez TV, og har vært en undergrunnsfavoritt i mange år.

Foto: Pressebilde

Lydhammer er en kjent figur i Bergens rapmiljø, og er en musikalsk og dønn stødig rapper, som produserer organiske og digge beats. Han startet med hiphop på tidlig 2000-tallet, og har siden spilt mengder med konserter, brukt årevis i studio som produsent og rapper i Trollstøv, og med sitt eget band-prosjekt Lydhammer.

Sjekk ut «Går Som Det Gjør» på Spotify:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*