Ponette farger elektropop-tåken

Foto: Ponette

Med catchy hooks, store synther og tung mørk vibe, kan vi i dag nyte ny låt med tilhørende lyrikkvideo fra Ponette. «Meltdown» har tematikk bygget rundt fortapelsen i et ikke-fungerende forhold og slippes via Toothfairy. 

«Et forhold der man mister seg selv, og strekker seg alt for langt for å være limet i noe som burde vært ferdig for lengst. Det er en desperasjon og identitetskrise, blandet med håp og en ny livsgnist».

Ponette, en favoritt

Ingen tvil om at de farger den nordiske elektropop-tåken. 

Det har vært gøy å følge Ponette de siste årene. Ingen tvil om at det fortsetter å være gøy når de gang på gang leverer låter av kvalitet. Deres kombinering av grunge-attitude og mørk popmusikk, inspirert av klubbette, glitchete elektronika og elementer fra hardcore-scenen har gitt dem mye fortjent oppmerksomhet.

Ponette har mottatt «Forbildeprisen», «for deres unike evne til å bane sin egen kompromissløse vei i et ellers fargeløst poplandskap». Ble trukket frem som en favoritt etter Trondheim Calling av en av verdens største musikkblogger, «Line of Best Fit». Låten «Freak», som for øvrig også er blant undertegnes favoritter, fikk sin plass i den norske filmen «Psychobitch». Forrige singel «Hours» fikk sin offisielle remix av Carl Louis og i tillegg er de  også blitt favorisert av selveste Røyksopp.

Ingen tvil om at de farger den nordiske elektropop-tåken.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*