PREMIERE: fawlin – right now

Foto: André Sundkvist
Fredag 1. november slipper fawlin låta right now, dette er første smakebit på artistens kommende debut-EP. Sjekk ut låta hos oss allerede i dag!

Musikeren bak artistnavnet fawlin er Simen Moxness Berg. Han er 22 år og kommer fra Trondheim, nå bosatt i Oslo. Berg vokste opp med en gammel rocker som far, og en diehard Michael Bolton-fan som mor og plukket tidlig opp gitaren. Han har studert musikkproduksjon ved Trøndertun Folkehøgskole og fordypet seg i sin «sound» på LIMPI (Lillehammer Institute of Music Production & Industries) i 2018. 22-åringen forelsket seg tidlig i indie/emo-sjangeren, og låta right now bærer preg av forkjærligheten for sjangeren.

Spennende nykommer

22-åringen forelsket seg tidlig i indie/emo-sjangeren, og låta right now bærer preg av forkjærligheten for sjangeren.

Som mange unge musikere jobbet fawlin lenge med å finne sin egen sound. Han forteller at han har tatt mye inspirasjon fra den musikalske oppveksten, og finner inspirasjon i alt fra Bon Iver til Taking Back Sunday. fawlin er et artistprosjekt han startet med da han gikk på LIMPI. Der traff han produsent Einar Eriksen Kvaløy, som etterhvert har blitt en del av bandet og har deltatt på den kommende EP-en «bleeding moon EP».

right now er en melankolsk og rolig indie-/alternativ låt med mye sjel. Hør låta her!

https://soundcloud.com/fawlin/right-now-1/s-0poX3

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*