PREMIERE: Kristian Kaupang – I morra kjører du forbi

FOTO: Mona Moe Machava
På fredag slipper Kristian Kaupang sitt nye album «I morra kjører du forbi». Vi har gleden av å holde premiere for tittelsporet allerede i dag!

Du skal være i overkant godt polstra emosjonelt, hvis ikke Bendik Brænnes saksofon og fløyte-symfoni på slutten røsker godt tak i hjertet.

«I morra kjører du forbi» er på overflaten en myk låt, med vakre toner. Med på tittelsporet har også Kristian Kaupang fått med seg Bendik Brænnes, som virkelig setter stemninga med saksofon og fløyte.

Når man dukker enda dypere, og virkelig lytter til selve teksten, blir låta derimot en annen. Akkurat dette kan ikke sies bedre av noen andre enn Kristian Kaupang selv, som sier følgende om låta:

«Hele albumet bygger seg opp mot det avsluttende tittelsporet. Denne låta er også min personlige favoritt på albumet. «I morra kjører du forbi» handler om et oppbrudd, om å gå videre, om å bli voksen. Du skal være i overkant godt polstra emosjonelt, hvis ikke Bendik Brænnes saksofon og fløyte-symfoni på slutten røsker godt tak i hjertet.»

 

Kaupangs vakre stemme er noe vi alle kan ha godt av i dagens usikre landskap, og minner oss om at «I morra» blir det bedre. Vi skrev tidligere i mars om en annen smakebit fra samme album, «Svalestup». Resten av albumet slippes på fredag, men allerede nå kan du høre selveste tittelsporet under:

https://soundcloud.com/kristiankaupang/i-morra-kjorer-du-forbi-med-bendik-braenne/s-d83Pe5Yh5jq

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*