PREMIERE: The High Water Marks – The Origins of Names

Foto: Promobilde
disharmoni har gleden av å videopremiere låten «The Origins of names» med norsk-amerikanske The High Water Marks fra bandets rykende ferske album Proclaimer Of Things på Minty Fresh.

Med bakgrunn i amerikansk indierock som The Apples in Stereo, The Minders og norske Palermo, Soup og the Sideways er det et rutinert band som nok en gang imponerer med drivende catchy indierock på det nye albumet. Bare hør selv!

Podkastbesøk endte i musikkvideo

Om selve videoen kan bandet fortelle følgende:

«– Den er lagt av Azalia Snail, musiker og podcaster, Hun driver for tiden podden Out of my shell, som er ganske bra! Hun har vært aktiv musikalsk siden tidlig 90-tall og turnerte med band som Apples in Stereo, Pavement, Sebadoh og Sportsguitar. Musikken hennes er veldig spesiell og original, du burde sjekke det ut. »

«Hun tilbød seg å lage en video for oss etter at Hilarie nylig var gjest på podden hennes. Hun lagde også en video i litt samme stil for en låt av Low for SubPop», forteller den norske halvdelen Per Ole Bratset av ekteparet som utgjør kjernen i bandet.

Et rutinert band som nok en gang imponerer med drivende catchy indierock.

Altmuligmann trår til

På akkurat denne låten er det riktignok en annen nordmann som har fått vokalansvaret..

«The Origins of Names er fra den nye skiva vår, Proclaimer of Things, som kommer ut på vinyl den 29 april. Det er den eneste sangen som ikke er sunget av Hilarie eller meg, men av Øystein Megård som spiller trommer, keyboard og vel… alt mulig med oss. Vi spilte inn en versjon med Hilarie på vokal først men hun var ikke helt fornøyd. Så hun ba Øystein prøve. Han synger jo i The Sideways, så vi vet jo at han er flink. Men vi hadde ikke prøvd det med en HWMs-låt. Han har en skikkelig shoegaze-stemme på denne og det kler den godt syns vi. Låten er skrevet av Hilarie, meg og Øystein. «

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*