Premiere: trueandtrue ute med ny singel

Foto: Andrea Karoline Storm-Syslak
Det fremadstormende bandet trueandtrue er i dag ute med sin tredje singel. På låten «This is the Last Time» har de fått med seg Tobias Osland fra Hammok/Sløtface.

Vi har tidligere omtalt debutsingelen til bandet, og nå er de altså ute med singel nummer tre. Bandet beskriver låten sånn: «This is the Last Time setter standaren for hva trueandtrue er og kan. Det er hardt, emosjonelt og lekent. Etter to ‘mykere’ singler ønsket vi å vise frem det mest ekstreme vi kan by på. Det føltes derfor ekstra passende å kunne invitere vår venn Tobias Osland (Hammok / Sløtface) til å bidra med sine aggressive vokaler på denne låta. Det ble prikken over i’en. ‘This is the Last Time’ viser musikken vår på sitt hardeste, samt at det er et godt frempek på hva som kommer

[iframe style=»border-radius:12px» src=»https://open.spotify.com/embed/album/551MSUpvzk8GWLHVARsNNj?utm_source=generator» width=»100%» height=»352″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture» loading=»lazy»></iframe]

 

Som de sjøl sier, er denne låten hardere og røffere enn de to foregående singlene. Den tre minutter lange låten starter med et voldsomt gitarøs og hamrende trommer før den roer noe ned og vokalen til Vincent Engebretsen og Tobias Osland kommer inn.

Selv syns jeg de drar i retning av hardcore, mens presseskrivet antyder post-hardcore. Samme hva man kaller det, er det en energisk og insisterende låt som bare befester inntrykket av et ferskt band som vil noe med musikken sin og som – så langt – har levert på en overbevisende måte.

Sjekk ut låtene de har liggende ute på strømmetjenestene og sjekk gjerne ut konserten de gjorde tidligere i sommer:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*