Quarter Wolf inviterer til live-innspilling på Last Train

Quarter Wolf, Foto av Per-Otto Christiansen , sist Quarter Wolf spilte på fullsatt Last Train i 2019
Quarter Wolf live på Last Train i 2019. Foto: Per-Otto Christiansen.
Quarter Wolf trives best på Norges mest historierike rockepub. Nå håper garagepønkerne på å fylle sjappa når de skal spille inn liveplate på Last Train til helga!

Les mer om konserten på Facebooke eventet her.

Forståsegpåere mener gjerne at «albumet er dødt» – akkurat som rocken angivelig er.

– Da er vel i alle fall livealbum en jævla dårlig ide, eller hva? Det må vi finne ut!

Det sier Marius Kromvoll i garagepunk-duoen Quarter Wolf.

Bandet har tre album og like mange kritikerroste EP-er bak seg, i tillegg til et par svært limiterte singler på CV-en – alt utgitt på vinyl, selvfølgelig. Senest i fjor ble albumet Yeah, Baby kåret til et av årets beste album av oss – akkurat som forrige album ble i 2019.

SPILTE FOR STINN BRAKKE: «Kaptein Overtenning» Kromvoll og hans australske trommemakker sørget for voldsomt show sist de spilte på Last Train. Foto: Espen Stranger Seland
Knekt koden

Nå vil de altså gjøre det mange tidligere har prøvd, men få om noen har fått til: å spille inn konsert på legendariske Last Train i Oslo.

– Det er visstnok veldig vanskelig å få til reint teknisk akkurat der. Nå er mine EDB-evner heller begrensa, så jeg klarer ikke gjengi akkurat hvorfor. Men våre gode venner Erling Zahl Urke og Christian Børke har knekt koden for å endelig få dette til. På lørdag skal det jaggu testes, fortsetter Kromvoll.

Quarter Wolf håper på mange feststemte og høylytte publikummere når de spiller inn livealbum på Last Train. Foto: Espen Stranger Seland
Kaptein Overtenning

Han forteller at en av hans soleklare favorittskiver gjennom tidene er MC5s Kick out the Jams – som er spilt inn, nettopp, live.

– Ingenting slår liveenergien når alt klaffer. Jeg har dratt på meg kallenavnet «Kaptein Overtenning» på godt og vondt, og er så heldig å spille med landets mest stødige australier på trommer, Paul Daniel. Så showene våre er nok litt annerledes enn platene våre, og det er på høy tid å få dette dokumentert på 12 tommer deilig vinyl, gliser «Kapteinen».

– Og jeg har alltid drømt om å spille inn liveskive på favorittpuben vår, som vi har skrevet opptil flere låter om!

Se livefremførelse av «Last Call at Last Train» fra fjorårets slippfest på – ja, du gjetter sikkert hvor …

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*