Quizzyo og El Morto ruller sammen på ny låt

Pressefoto
I dag slipper Quizzyo og El Morto singelen «Ruller» som er en låt som hedrer 90-tallets vestkystrap! I fjor sommer lenka Quizzyo og El Morto opp på låta «Se På Meg Nå» og siden har de holdt kontakten. De sier begge at det var noe med sounden og energien som de ville jobbe mer med.

Quizzyo er kjent i den norske undergrunnen som en som alltid nailer «hooks». Med andre ord vet Quizzyo hvordan han skal få ned et fengende refreng. El Morto er hovedsaklig en produsent som har holdt på i flere år, men som også rapper. Han har samarbeida med flere rappere her til lands og eksperimentert med forskjellige sounds.

«Første låta vi gjorde ferdig er låta vi kommer ut med nå. Dette er en typisk west coast beat. Dette er mer 1996 enn dagens produksjoner, men er med en egen følelse» – El Morto

Pressefoto

Da Quizzyo og El Morto møttes brukte de tid på å finne frem til det uttrykket de ville ha sammen. Det er Quizzyo som står bak produksjonen, miksa og master av låta. «Vi lyttet oss frem til beats og jeg produserte en helhet rundt vokalene vi tok opp» sier Quizzyo. Singelen «Ruller» er et resultat av deres kjærlighet for vestkystens særegne stil. Melodilinjer som drar deg med inn i tematikken, funky bass og trommer som slapper. En kan jo nesten lure på om Oral Bee og Mr Pimp Lotion snart burde rette ørene mot disse to?

Foto: André Børresen

For Quizzyo handler låta om at når man ruller i bilen er det perfekt å rulle ned vinduet og gi slipp på egne tanke i deilig sommerbris. El Morto hadde en annen filosofi rundt temaet.

«For meg som ikke kjører bil, handler det mer om å rulle opp en blunt. Trekke ned og blåse ut bekymringer! Uansett er budskapet at det er deilig å gi slipp på tankekjøret og bare rulle» – El Morto

Så med andre ord handler det om å ikke begrave seg i huet sitt, leve i nuet mens man viber til noe deilig `96 vestkyst, baby!

Sjekk ut den groovy nye singelen «Ruller» her:

[iframe style=»border-radius:12px» src=»https://open.spotify.com/embed/album/2GeyjPvDLcLYRgJ11YYWqE?utm_source=generator» width=»100%» height=»380″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture» loading=»lazy»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*