Rick Grove – Reasons: Lett og sommerlig popmusikk

Foto: Ådne Evjen
Det har vært en del blest rundt artisten og låtskriveren Rick Grove. Han var høyt oppe på listen over artister norske musikkskribenter har mest tro på i 2023 og var bl.a. en av artistene på bransjefestivalen Trondheim Calling.

Les om konserten til Rick Grove på Trondheim Calling

Vurdering

Rick Grove – Reasons 4/6Karakter 4
Fine poplåter

Debutalbumet ble sluppet for en drøy uke siden, et album Rick Grove har fått gode anmeldelser for. Det er i det hele tatt en artist som ser ut til å ha en lovende framtid foran seg.

Det er mange fine, spretne poplåter her, i tillegg til flere rolige innslag

Og visst er det et fint album Rick Grove har laget. Han har for øvrig fått med seg produsent Mikhael Paskalev på det som er en samling meget godt produserte og velklingende låter. Lyden er helt upåklagelig.

Det er mange fine, spretne poplåter her, i tillegg til flere rolige innslag. Låtene er gitarbaserte, enten i form av elgitar eller akustisk gitar. Av de låtene som fester seg først, kan nevnes åpningslåten «Wherever,» den spretne «Stars», fine «Screw Up» og tittellåten «Reasons.»

Sommerlige stemninger

Man tar seg i å tenke i retning stemningene til Thomas Dybdahl og – til tider – islandske Ásgeir når man hører musikken til Grove. Det er vakkert, behagelig og ganske sommerlig.

Det er bare å finne fram solbrillene, paraplydrinkene og sette på Reasons nå når det snart blir varmere i været

Så kunne man kanskje ønske litt mer snert og noen flere tagger i musikken, men det overskygger ikke det åpenbare låtskrivertalentet mannen besitter.

Det er bare å finne fram solbrillene, paraplydrinkene og sette på Reasons nå når det snart blir varmere i været. Jeg kan love deg at du vil komme i ekstra godt humør av musikken til Rick Grove.

[iframe style=»border-radius:12px» src=»https://open.spotify.com/embed/album/4esBYdVUCkIpyPb1Jp4r0E?utm_source=generator» width=»100%» height=»352″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture» loading=»lazy»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*