Rik på kjærlighet, blakk på bok: Ny singel fra Trollstøv

Pressefoto
I dag slipper Trollstøv den stemningsfulle singelen «Mange måter». De har fått med seg Cfau som gjesteartist på en låt som lett kan få lytteren inn i en harmonisk, men tankefull sinnsstemning.

Trollstøv er noe så unikt som en norsk rapgruppe som opererer innenfor sjangeren jazz-rap. «Jazz-rap er vel ikke så unikt?», tenker du kanskje? Det er ikke uvanlig å bruke jazz i rapmusikk, men det er unikt å komponere all musikken selv.

Trollstøv er en duo med bakgrunn i musikermiljøet i Bergen. Tidligere har Trollstøv gitt ut fire singler, to album og deltatt på flere prosjekter.

Cover
Skaper alt fra bunnen av

Det som gjør at Trollstøv er en unik gruppe innenfor norsk rap, er at de samarbeider med profesjonelle musikere. Der en annen produsent sampler jazzmusikk i form av loops eller chopper opp musikken, gjør Trollstøv den biten sjøl. De skaper alt fra bunnen av, ingen snarveier. Så med andre ord: Trollstøv spiller musikken sin. De skaper alt ut i fra egne tanker og ideer – null tæsjing da! Seriøst!

Hør  «Mange måter» på Spotify:

Tekstene på «Mange måter» oppfordrer lytteren til å reflektere litt rundt eget liv. Tekstene er enkle, men meningsfylte og smart formulert for å gi lytteren muligheten til å «tenke sjæl». Trollstøv er et friskt innslag i den auto-tune tunge, grime/trap fylte sjangeren hip-hop har vokst inn i de senere årene.

Se musikkvideoen til «Mange måter» her

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*