Musikkvideo: Rosewood Alley – Daylight

Det relativt nystartede bandet Rosewood Alley består av Amalie Karijord Stokke og Herman Wildhagen. I November kom singelen Daylight, og nå er altså musikkvideoen også her!

Låta Daylight handler om å oppleve et langvarig fravær fra noe man lengter etter, og plutselig stå foran to alternativer til det man lengter etter. Låten handler også om frykten og forvirringen for å velge feil, og om å forstå at ved å velge en ting, mister man noe annet, og at det er vanskelig uansett. Gjennom bevegelse fra moderne dans forsøker man i videoen å vise frustrasjonen som oppstår i dette ”mellomrommet” før man tar valget. For å symbolisere det å stå foran to alternativer, tar de i bruk speil, og det er et mål å få frem en søkende vibe i videoen.

Rosewood Alley har tidligere utgitt en firespors selvtitulert EP i mai i år. Der finnes låtene Daylight, Black Hole, Curse og My Devotion. De spiller en blanding av rock, blues og folk, og gjør det meget gjennomført, kraftfullt og vakkert. En sterk vokal fra Amalie gir det lille særpreget som trengs.

Musikkvideoen er produsert av Mira Wickman, kostyme av Emma Dock og danser er Kjærsti Øverbø.

Facebook

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*