Röyksopp bød opp til fest med Susanne Sundfør og Astrid S i Oslo Spektrum

Röyksopp @ Oslo Spektrum 2023 (Foto: Willy Larsen)
Et fullsatt Oslo Spektrum fikk oppleve en leken duo som hadde flere prominente gjester med seg for kvelden. Når hovedstaden endelig skulle få besøk av Torbjørn og Svein igjen, så gjorde var det som en heltent enhet som oste av spilleglede og feststemning.

Vurdering

Röyksopp i Oslo Spektrum 5/6Karakter 5

Röyksopp toppet 2022 med hele tre utgivelser; Profound Mysteries 1, 2, 3, og kvelden starter med «Impossible» fra del én i triologien. Her har de med seg en vokalist, uten at denne personen blir videre introdusert, selv om hun bidrar på flere låter utover i konserten. Det er ikke ofte de har med seg vokalister, og Spektrum-publikummet viser tydelig at de setter pris på det.

«The Girl and the Robot» er den første store hiten bandet byr på

«The Girl and the Robot» er den første store hiten bandet byr på. Selv om flere av oss har et lite håp om at Robyn skulle dukke opp, så er hun på tape for kvelden, så også på «Monument» som bandet går i gang med senere i settet.

Röyksopp med gjestevokalist @ Oslo Spektrum 2023 (Foto: Willy Larsen)
Gjester i særklasse

Astrid S er første (navngitte) gjest som dukker opp denne kvelden. På «Let’s Get it Right» er det som om salen løftes til en enda større høyde. Astrid S, Torbjørn, Svein og publikum storkoser seg.

Astrid S, Torbjørn, Svein og publikum storkoser seg

Det danses, hoppes og skåles i hver en krik og krok inne på Spektrum. Astrid S gjester scenen igjen litt senere i settet med vakre «Breathe».

Susanne Sundfør er gjest på tre låter; «The Mourning Sun»,  «Oh, Lover» og den fantastiske «Running to the Sea». Gjesteopptredenene løfter kvelden til et høyt nivå, og krydrer settet når øyeblikkene trenger det lille ekstra.

Röyksopp med Susanne Sundfør @ Oslo Spektrum 2023 (Foto: Willy Larsen)
En oppløftende affære

Kvelden blir en meget positiv opplevelse, og med dansere, gjester, laser og røyk spiller duoen på alle strenger de kan. I sum er konserten en meget oppløftende affære, sett bort i fra litt småkleine fraseringer fra scenen innimellom. Høydepunktene for undertegnede er låtene med gjestevokalister, samt den magiske «What Else is There» som er en av ekstranumrene.
Fotogalleri: Willy Larsen

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*