Se den rørende musikkvideoen Ane Brun slapp i dag!

Kulturhuset 2017 - Foto: Johannes Andersen
Før helgen slapp Ane Brun den nydelige låta «Trust» fra sitt kommende album. I dag kunne hun stolt vise frem låtas rørende musikkvideo.

«Å lage denne musikkvideoen har vært en av de fineste opplevelsene jeg har hatt i karrieren», forteller Ane.

Opprinnelig var sangen skrevet som en romantisk sang, men i den tiden vi nå er i har den fått en bredere betydning. Kast tvilen og hold troen på at ting kommer til å bli bra igjen er budskapet som nå bringes.

Ane inviterte noen av sine følgere på Instagram til en digital-før-lytte-fest før låtlanseringen. Hun åpnet et video-chatrom som hun kalte «Trust». I løpet av fire 1 times lange økter møtte hun totalt 100 mennesker fra hele verden. Folk fra steder som Indonesia, Italia, NYC, Brasil og mange flere snakket, lo og hørte på hverandres historier. Alt dette skjedde samtidig som de lyttet til sangen hennes.

Isolert fra verden

«– Vi er i ukjent territorium akkurat nå. Ingen vet nøyaktig hva som venter i de neste månedene.»

Ane Brun hadde følgende å si om seansen:

«– Vi hadde veldig fin prat både før og etter at vi hadde lyttet til min nye sang. Mange av personene som logget seg på var alene i sine hjem, eller med sin katt, hund eller sin partner eller familie. Noen oppholdt seg i utlandet, langt unna familie og venner. Flesteparten var isolert fra verden utenfor som følge av denne vanskelige situasjonen. Det var derfor helt magisk å samles på denne måten for å oppleve det sterke fellesskapet mellom mennesker over hele verden», forteller Ane.

«– Vi er i ukjent territorium akkurat nå. Ingen vet nøyaktig hva som venter i de neste månedene. Det vi vet er imidlertid at vi skaper vår fremtid i de viktige valgene vi tar fremover. Det vil være stor etterspørsel etter menneskehetens beste egenskaper fremover; innovasjon, endringsvilje, kreativitet, raushet, tålmodighet, medfølelse og hjertevarme», avslutter hun.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*