Sharma gir ut plate nummer 13!

Foto: Coverart
Siden 2013 har (Eric) Sharma gitt ut hele tolv fullengdere. I dag slippes nummer Beyond The Haze, som er det trettende i rekken.

Eric Sharma er en kjent figur i Oslos musikkmiljø. Flere av våre lesere vil nok kjenne ham igjen fra blant annet Råkkfolk, den trivelige podcasten/nettsiden som kombinerer norsk undergrunnsmusikk med hverdagseksistensialisme og/eller godlynt fjas.  Med god assistanse fra venner og medmusikanter har Eric – på imponerende vis, vil jeg legge til – laget tretten album og en håndfull EP’er de siste seks årene under navnet Sharma. I dag slippes verk nummer 13, Beyond The Haze, gjennom DIY/SlingerRecords.

 

Lek med lydbilder

Sjangerlek er definitivt et sentralt stikkord for denne varierte og vellagde skiva.

En helhjertet interesse for innspillingsprosessen er ifølge Sharma selv en sterk driver for den imponerende produktiviteten. Dette sammen med gleden av å få leke seg med lydbildet til musikksjangre som prog, alt-rock, stoner-rock, pop-rock og metall.

Beyond The Haze virker i så måte å følge opphavsmannens modus operandi; sjangerlek er definitivt et sentralt stikkord for denne varierte og vellagde skiva. Sharma selv omtaler det vanskelige 13. albumet som «en reise igjennom tankene om at i ei tåke av hverdag lengter man ofte, unødig eller ei, etter noe annet eller nytt.»

I tillegg til å synge spiller han også de fleste instrumentene på albumet, nærmere bestemt gitarer, bass, synth, orgel, saksofon og «annet». Ekstern kompetanse finner man dog også på skiva; Pål Gauslaa Sivertzen fra Orbiter har inntatt trommestolen, Siri Vestby pianokrakken, og Semming Haraldsen fra Dezeised trakterer strenger på henholdsvis lead gitar og banjo. Sistnevnte har også – sammen med Eric Sharma selv – vært sentral i miksing, mastering, og produksjon av plata. Sjekk den ut!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*