Singelslipp fra SOFIA

Foto: Christian Zervos
Unge lovende SOFIA slipper sin femte solo-låt «Where to Go» via Toothfairy denne fredagen.

SOFIA fikk først oppmerksomhet gjennom samarbeidet med Grammy-nominerte Coucheron og låta «Loud». I desember ga hun ut singelen «I Don´t Want to Lose a Friend», som har fått over 400.000 avspillinger og ble den mest spilte låta på NRK P3 denne våren.

Den nye singelen «Where to Go» er produsert av samarbeidspartner Sebastian «Coucheron» Teigen, og gis ut via Toothfairy. I følge artisten selv er dette utgivelsen hun er mest fornøyd med hittil.

Vokalharmonier og norsk spesialitet

«Where to Go» passer perfekt inn i P3-universet og på en rolig indie-spilleliste.

SOFIAS behagelige og søte stemme er hovedfokus i låta, og støttes av minimalistisk pianospill og myke basstoner. Versene er melodiske og bygger opp mot et catchy og kraftigere refreng. Låta handler om personlig usikkerhet og det å ende opp ved en skillevei. En tematikk som trolig treffer rett hjem hos hennes jevnaldrende publikum.

Styrken i denne singelen ligger i sangerens vokalharmonier, hvor hun vakkert komplimenterer seg selv. SOFIAs sound minner noe om flere av de andre dyktige unge norske sangerinnene, dette på både godt og vondt. Det kan fort bli vanskelig å skille fra mye annet i sjangeren, men viser også nok en gang at nordmenn er gode på popmusikk. «Where to Go» passer perfekt inn i P3-universet og på en rolig indie-spilleliste.

Det er også verdt å nevne at SOFIA ble trukket frem av Nordik Simit som et live-høydepunkt under bransjefestivalen «Vill Vill Vest». Dette er en artist det kan bli spennende å følge med på fremover. Sjekk ut låta!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*