Norgespremiere: Musikkvideo til «The Vampire» av Susanna

Foto: Martin Rustad Johansen 2020
Fredag den 4. september slapp Susanna sin fjerde og siste singel før selveste albumet Baudelaire & Piano slippes førstkommende fredag. Singelen har fått en musikkvideo skutt av Carsten Aniksdal, som vi har Norges-premiere på i dag.  Musikkvideoen er mystisk og stemningsfull med Susanna vandrende rundt i skogen, hvor vampyrer lusker i skyggene. Vi er beæret med å få dele den herlige musikkvideoen med dere allerede i dag.

«Carsten Aniksdal og Sølve Sæther har laget en kjempe fin stemningsvideo til låta, fra skogen – der vampyrer lurer i skyggene”, sier Susanna. Carsten Aniksdal bidrar også med film og video under konsertforestillingen på Hennie Onstad den 27. september.

Låten «The Vampire» er nydelig og sjelvennlig kun med Susanna på piano og vokal. Den er basert på dikt fra diktsamlingen Les Fleurs du mal av Charels Baudelaire (1821-67). Susanna omgjør nok en gang noe gammelt til gull og leverer en verdig tolkning av et mesterverk.

“‘The Vampire’ var et av seks dikt fra Baudelaire sin samling som ble forbudt ved dom, sensurert for å være ‘umoralsk’ i 1857. Akkurat det er interessant i seg selv, men jeg ble først og fremst tiltrukket av intensiteten i diktet. Vampyren er et sterkt bilde på å være fanget i et følelsesmessig kaos.” sier Susanna.

Albumet Baudelaire & Piano slippes fredag den 11. september.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*