Singelslipp: Skavanker – Tenk om

Foto: Roy Nilsen
Tenk om Skavanker bare slipper to singler og forsvinner? Tenk om dette bare er andre singel og så skyter de opp VG-lista og blir tidløse legender? Tenk om ingenting skjer? Tenk om alt skjer? «Tenk om» er navnet på Skavanker sin singel som er ute på alle streamingtjenester.

Skavanker er basert i Moss og består av Adrian Bjørge-Nilsen (Adiz), Torstein Eriksen (Norsk Råkk, Freedumb, Friksjon) og Sebastian Flesjø Andersen (Morte Cerebrale). Sammen kombinerer de erfaringer fra hver sine kanter og serverer en heftig sjangeroverskridende cocktail. I starten av februar i år slapp de debutsingelen «Du sier det er de» og nå er de tilbake med singel nummer to. «Tenk om» er en reise inn i tankenes verden. Den handler om å «drømme seg bort» eller som Skavanker selv ville sagt det «tenke seg bort».

Foto: Roy Nilsen

«Kanskje en enkel og realistisk reise dersom man har penger på bok og nysgjerrigheten i behold, men også en reise for de som vil stikke fra alt. Med «Tenk Om» får du en to minutter og førtisyv-sekunders tur. Alt du trenger å gjøre er å finne låta der du spiller musikk, for så å rulle rundt på globusen å sette fingeren på en foretrukket perle» – Skavanker

Musikken til «Tenk om» ble skrevet tilbake på 90-tallet av Sebastian Flesjø Andersen. En vandrende skisse som har dukka opp i diverse øvingslokaler og bandsettinger opp igjennom årene. Den ble først en fullverdig låt etter at Adrian Bjørge-Nilsen skrev ferdig tekst og la vokalen våren 2022. Tilbake i 2015 slapp Eriksen og Flesjø Andersen en singel under navnet Punchdrunk Slapfighter. Så med andre ord kan du si at Skavanker plukker opp der det prosjektet glapp.

Det blir spennende å følge Skavanker videre.

Sjekk ut deres splitter nye singel «Tenk om» her:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*